Latest Movie :

Jackass 3.5 Full İzle

Jackass 3.5 İzle 2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı muhteşem bir belgesel türünde komedi filmi olan ve büyük bir ilgi gören Jackass 3.5 Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.

Filmin Yönetmenliğini Jeff Tremaine yapmış olup, Yapımcılığını ise Knate Gwaltney ve Derek Freda ikilisi üstlenmiştir.

Filmi seyredenler çok komik bir film olduğunu ve son derece eğlenceli olduğunu ifade ederek filmi herkese tavsiye ediyorlar. Stresinizi bir nebze olsun üzerinizden atabileceğinizi belirten sinema severler belgesel niteliğinde olması da ayrı bir hava kazandırdığını düşünüyorlar.

Filmin Başrollerini Johnny Knoxville, Chris Pontius, Preston Lacy, Dave England, Jason Acuna, Bam Margera, Ryan Dunn, Steve O ve Ehren Mcghehey oynamışlardır.

Jackass 3.5 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Jackass 3.5 İzle.

Filmin Konusu : Belgesel, Aksiyon, Komedi ve Macera türündeki bu filmin konusunda açıklayıcı net bir bilgi bulamadığımızdan dolayı bilgi veremiyoruz. Filmi izleyen ziyaretçilerimiz konusu ile ilgili yorum yapabilirlerse sitemizde yer vermekten memnun oluruz.

İyi Seyirler…

Jackass 3.5 İzleJackass 3.5 Online İzleJackass 3.5 Full İzleJackass 3.5 Full İzle

Önemli Duyuru : Birinci izleme seçeneğini açtığınız da video yarım kalırsa, ikinci izleme seçeneğine geçiniz. İkinci izleme seçeneğini açtığınızda videoyu ileri sardırıp kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz.


Alternetif 1




Alternetif 2


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FiLmLe - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger