Latest Movie :

ÇıLgın Aile Filmini izle

Çılgın Aile film izle IMDB:7,5

Yapım Tarihi:2009
Yapıldıgı Ülke :Amerika
Tür:Aile, Dram, Komedi
Yönetmen:Raymond De Felitta
Senaryo:Raymond De Felitta
Yapımcı:Andy Garcia, Lauren Versel, Raymond De Felitta, Zachary Matz
Görüntü Yönetmeni:Vanja Cernjul
Müzik:Jan A.P. Kaczmarek
Andy Garcia, Steven Strait, Emily Mortimer, Julianna Margulies, Alan Arkin, Dominik García-lorido, Jennifer Larkin, Ezra Miller, Jee Young Han, Lora Chio, Nicole Wilson, Adam Larrabee, Benjamin Mathes, Brad Naprixas, Carrie Baker Reynolds, Cerrone May, Chris Miskiewicz, Curtiss Cook, George Aloi, Hope Glendon-ross, John Farrer, Joseph Cintron, Kelvin Hale, Marshall Efron, Paul Diomede, Sharon Angela, Steven J. Klaszky, Vernon Campbell, Yevgeniy Dekhtyar
Rizzo Ailesi, Bronx’taki City Island’da yaşıyorlardır. Ailenin babası olan Vince (Andy Garcia) hapishanede gardiyan olarak görev yapmaktadır hayattaki tek hayali ise bir aktör olmaktır. Hayalini gerçekleştirmek üzere Manhattan’da gizlice oyunculuk dersleri almaya başlar. Vince’in bir sırrıda gayri meşru bir çocuk sahibi olmasıdır oğlu eski bir mahkumdur ve Tony ismindedir ailesi ile tanıştırmaya getirince herşey açığa çıkacaktır.


70. dakikadan sonra izlemeye devam etmek için modeminizi resetlemeniz veya bir sonraki alternatiften kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.




Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FiLmLe - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger