Latest Movie :

30000 Leagues Under The Sea – Deniz Altında 30000 Fersah Full İzle

2007 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, Bilim Kurgu türü severlerin oldukça ciddi eleştirilerde buldukları ve beğenmedikleri film olarak hafızalara kazınan, aynı şekilde ülkemizde de sinemalarda gösterime girmeyen 30,000 Leagues Under The Sea Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.

Filmin Yönetmenliğini Gabriel Bologna yapmış olup, Yapımcılığını ise Nick Everhart, Paul Bales ve Justin Jones isimlerinden oluşan üç kişilik bir ekip üstlenmiştir.

Filmi seyreden izleyiciler filmin oldukça sıradan olduğunu, 3 sınıf film olarak gördüklerini ve boşa zaman kaybı olduğunu ifade ediyorlar. Ayrıca internet sitelerinde yer alan Jules Verne’nin kitabından uyarlanılarak çekilmiş bir film gibi lanse edilmesi izleyicileri son derece rahatsız etmiş görünüyor. Ünlü yazarın hayranları Jules Verne’e ait böyle bir kitabın olmadığını dile getiriyorlar.

Filmin Başrollerini Lorenzo Lamas, Sean Lawlor, Natalie Stone, Kim Little, Victor J. Springer, Emilio Roso, Michael Tower, Damien Puckler, Declan Joyce, Rob Filson, John Tessier, Kenn Jenkins, Spencer Jones, Dorothy Drury ve Dan Halladay oynamışlardır.

30000 Leagues Under The Sea İzle, Deniz Altında 30000 Fersah Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle.

Filmin Konusu : Aksiyon, Bilim Kurgu ve Macera türündeki bu filmin konusunda Kaptan Nemo’nun, deliliğin derinliklerine daldığı büyüleyici bir masal. Vahşi gemisiyle denizlerin altını üstüne getiren bu çılgın denizci sizleri macera ve heyecanın sınırlarına sürükleyecek.

İyi Seyirler…

Önemli Duyuru :Alternetif 1 seçeneğini açtığınız da video yarım kalırsa, Alternetif 2 izleme seçeneğine geçiniz. İkinci izleme seçeneğini açtığınızda videoyu ileri sardırıp kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz


Alternetif 1




Alternetif 2


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FiLmLe - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger